Onthulling boom voor Hajar Yagkoubi

De Helmondse Hajar Yagkoubi is een duizendpoot. Op nationaal en internationaal niveau zet zij zich in voor het welzijn van jongeren, ook in Helmond. Alle reden om haar te belonen voor haar inzet. Dat gebeurde deze woensdag in het Burgemeester Geukerspark.

Al op haar 18e werd Hajar Yagkoubi verkozen tot jongerenvertegenwoordiger voor de Verenigde Naties. In die rol sprak zij in New York wereldleiders voor het welzijn van jongeren overal ter wereld. Daarnaast zette zij zich ook nationaal en regionaal in op verschillende jongerenplatforms. Met als belangrijkste doel: jongerenparticipatie.

Zelf wil ze graag de brug zijn tussen jongeren en politiek. Voor haar inzet voor jongeren in de stad, regio, nationaal en op internationaal niveau, kreeg Hajar Yagkoubi woensdag een boom in het Burgemeester Geukerspark in Helmond: compleet met naambord. De onthulling van de boom gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Elly Blanskma en wethouder Cathalijne Dortmans.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Ruud Hakvoort Reply

    Mooi initiatief en van harte gefeliciteerd Hajar. Het IVN Helmond ziet graag nieuwe, bijzondere en waardevolle bomen als natuurlijke aanvulling van het centrum. En dan ook nog op deze speciale plek in het Burgemeester Geukerspark!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *