Ook Bluesroute is uitgesteld tot volgend jaar

Ook de Bluesroute is uitgesteld. Het evenement dat in het weekend van 23 t/m 25 oktober zou plaatsvinden kan wegens de coronamaatregelen geen doorgang vinden. De organisatie gaat ervan uit dat Bluesroute in 2021 alsnog de tiende editie zal kunnen beleven.

Helaas is de Bluesroute vanwege veiligheid, strenge regelgeving en het financiële plaatje in oktober uitgesteld tot volgend jaar. De organisatie hoopt dan alsnog de tiende editie te organiseren. ‘Hoe erg we dit vinden voor de bluesfans, de bands, de sponsoren, de locaties en onszelf, zal het weinig uitleg behoeven. De huidige Corona-regels maken het onmogelijk om voor propvolle speellocaties te zorgen. De locaties mogen slechts een beperkt aantal mensen toe laten en deze dienen ook nog eens te zitten. Er is ook geen zicht op versoepeling van deze regels. Zo gaat Bluesroute Helmond niet haar 10e editie vieren,’ aldus de mededeling van de organisatie.

Datum voor 2021 is wel vastgelegd

De organisatie gaat ervan uit dat Bluesroute in 2021 alsnog de tiende editie zal kunnen beleven. De datums hiervoor liggen al vast: 29, 30 en 31 oktober 2021. De line-up zal dan weer van voren af aan moeten worden bepaald. Ook zullen ze dan opnieuw moeten inventariseren welke locaties meedoen. De meeste bands die ze voor dit jaar in gedachten hadden, bijna 45(!), zullen ze opnieuw benaderen daarvoor. Deze beslissing zal voor bands, partners, sponsors, fans en speellocaties een teleurstelling zijn.

De organisatie hoopt op begrip voor deze situatie en zal met veel enthousiasme werken aan de tiende editie van Bluesroute Helmond die dus in het laatste weekend van oktober 2021 zal gaan plaats vinden. Ze hoopt van harte dat ze in 2021 toch een geweldig Bluesroute jubileum kan vieren!

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *