Open avond ROC Ter AA Helmond online

Maandagavond 1 februari houdt ROC Ter AA Helmond een online open avond. De avond zal gevuld zijn met digitale colleges. Vanuit thuis kunnen er mbo-colleges, en opleidingen ontdekt worden.

Net als tijdens de reguliere open avond, kan er binnen gelopen worden bij de verschillende colleges en opleidingen. Alleen is dat nu digitaal. Tussen 18:00 en 21:00 uur zitten er docenten klaar. Meerdere digitale lokalen kunnen bezocht worden om op die manier kennis te maken met verschillende opleidingen.

De rest van de week kunnen er ’s avonds vragen gesteld worden aan de loopbaanadviseurs van ROC Ter AA via een online chat.

Onbeperkte groepsgrootte

Online is er plaats voor iedereen. Familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Aanmelden voor zo’n digitaal klaslokaal kan via de website www.roc-teraa.nl/openavond2021

ROC Ter AA

ROC Ter AA telt ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ict, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo-opleidingen. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.

In de Keuzegids Mbo 2021 staat ROC Ter AA in de categorie brede mbo-scholen (roc’s) landelijk op de vierde plaats en is daarmee het beste roc van Noord-Brabant én Limburg!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *