Open dag De Cirkel

Op Wereldkankerdag, 4 februari, organiseert De Cirkel, regionaal centrum voor leven met en na kanker, van 11.00 tot 15.00 uur een open dag. Het adres van De Cirkel is Evertsenstraat 19 in Helmond.

In 2022 hebben alle inloophuizen in Nederland, die lid zijn van de IPSO en met ondersteuning van het KWF, gekozen voor een gemeenschappelijke ondertitel: een centrum voor leven met en na kanker. Voor De Cirkel een goed moment om ook het logo op te frissen, Groep 5700 heeft daarop een mooi kleurrijk logo voor De Cirkel gemaakt.
De Cirkel, Evertsenstraat 19 in Helmond, is tijdens de open dag van 11.00 tot 15.00 uur voor u geopend om eens vrijblijvend binnen te lopen en om te zien en horen wat een centrum kan bieden als je getroffen bent door kanker (in je omgeving).
De Cirkel is een centrum waar u, zonder verwijzing, laagdrempelig en vrijblijvend terecht kunt voor steun, lotgenotencontact of een activiteit. Op deze dag wordt ook de jaarlijkse vrijwilligersprijs van De Cirkel uitgereikt.
Het thema dit jaar is ‘kanker raakt iedereen. Jou dus ook’.
Diverse Centra in Brabant werken met elkaar samen en om deze warme samenwerking te benadrukken rijdt er een wielerploeg rond die een boodschap van huis naar huis brengt en daarmee de deelnemende Centra aandoet en “verbindt”. Wie weet ontmoet u net deze wielrenners om hen aan te moedigen.
Iedereen is van harte welkom en de koffie en thee staan klaar!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.