Open dag ROC Ter AA Helmond

Op zondag 14 november houdt ROC Ter AA Helmond de open dag. Traditioneel op locatie. Voor alle belangstellenden staan op die dag van 11.00 tot 16.00 uur de deuren open van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo.

Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden.

Op alle mbo-colleges van ROC Ter AA zijn studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

Locaties

In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Design, Dienstverlening, ICT, Techniek & Technologie, Entree en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Zorg & Welzijn en Onderwijs & Kinderopvang zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open dag van de bouwopleidingen, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.

Aanmelden

Binnenlopen tijdens de Open dag mag, aanmelden is beter. Mocht de situatie rond corona vragen om aanpassingen, kunnen we via deze weg onze bezoekers snel op de hoogte brengen. Aanmelden kan via onze website: www.roc-teraa.nl/opendag

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *