Open Inloop voor gemeenschap Mierlo-Hout

In Mierlo-Hout start na de zomervakantie een nieuw initiatief voor al haar bewoners. Vanaf 4 september kun je namelijk iedere maandagmorgen terecht bij de ‘Open Inloop’ in Wijkhuis de Geseldonk. De inloop start iedere maandagochtend om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Tijdens deze inloopochtend kun je er terecht voor ondersteuning, informatie en/of een luisterend oor.

De vragen om ondersteuning waarmee je als bewoner van Mierlo-Hout naar de Open Inloop kunt komen zijn erg verschillend. Te denken valt aan vragen over zorg, toeslagen, opvoeding, relaties, formulieren, et cetera. Al met al een breed scala aan vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en wonen. En veel meer.

Maar ook als je als bewoner ondersteuning nodig hebt bij het zoeken naar een maatje of hulp nodig hebt bij klusjes, staat de Open Inloop klaar om te helpen. Ook is er de gelegenheid om anderen te ontmoeten of om simpelweg een luisterend oor te vinden. “Iedereen is welkom om te werken aan een gezonde gemeenschap”, zo geeft de organisatie aan.

Om alle inwoners goed van dienst te kunnen zijn, zijn er veel organisaties betrokken bij de Open Inloop. Dit zijn ‘Kansrijk Mierlo-Hout’, de LEVgroep, de Wijkraad Mierlo-Hout en Sociale Teams Helmond. Ook de Gemeente Helmond, de Zorgboog, Savant en de woningstichtingen Compaen en WoCom zijn betrokken. Al deze organisaties kunnen bij de Inloop ondersteuning en informatie geven.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *