Op vrijdag 17 juni is de nieuwe Fan Shop van Helmond Sport geopend in de Elzaspassage. De Fan Shop zat al in de Elzaspassage, maar de vorige locatie kreeg een andere bestemming en de pop-up store moest er daarom uit. De nieuwe locatie is de definitieve bestemming van de Fan Shop.

Dugout fanstore Helmond SportIn de fan shop zijn verschillende soorten merchandise te verkrijgen, zoals T-shirts, hoodies, petten en broeken. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Het is de bedoeling dat dit het servicepunt wordt van Helmond Sport. Tickets, alle informatie en de seizoenkaarten zijn nu al verkrijgbaar.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.