Opnieuw een succesvolle editie voor de organisatie van markthopper

Wie afgelopen zaterdag in Brandevoort zijn of haar boodschappen deed, kan het niet ontgaan zijn. De markthal was namelijk helemaal dichtgemaakt en afgezet met hekken. Dat was niet zomaar, want op deze dag vond namelijk de 5e editie plaats van het speciaalbier evenement Markthopper.

Markthopper is eigenlijk in het kort de wintereditie van Beer, Burgers and two smoking barrels, maar dan in een geheel ander jasje! Waar de een in de bossen van Mierlo-Hout te vinden is, is deze te vinden onder de Markthal van Brandevoort. Waar in het voorjaar een grote BBQ staat, stond er dit jaar een lekkere kraam met warm eten! Bij mijn aankomst (die even op zich liet wachten, want het treinverkeer knalde voor mijn voeten eruit), was het een drukte van jewelste. De gezelligheid kwam al onder de markthal vandaan en liet zich lekker door Brandevoort horen!

Ook dit jaar waren er 8 brouwerijen, waar ieder z’n eigen specialiteiten lieten zien en proeven. Dat beviel de bezoekers enorm goed. Voor we het wisten waren de lekkerste smaken al gauw uitverkocht! Een goed teken dus! De muziek was ook dit jaar weer in handen van DJ Frogson, die ook mede bekend is van zijn diensten in muziekcafé. Hij wist de sfeer er zeker goed in te brengen. Ook voor de hongerige mens was er voldoende te vinden. Zo kon men een lekkere broodje Durum verschaffen en voor bij het bierproeven was er een bekende supermarkt die z’n lekkernijen stond te verkopen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.