Opnieuw streep door Judith Meulendijks Open vanwege corona

Het bestuur van Helmondse Sporthelden heeft na de invoering van nieuwe coronamaatregelen besloten om de Judith Meulendijks Open op zondag 21 november niet door te laten gaan. Het bestuur van de stichting is van mening dat het handhaven van de maatregelen op locatie Fletcher Welnesshotel Helmond aan de Suytkade te ingewikkeld is om een veilig verloop van het evenement te kunnen garanderen.

Deelnemers aan de Judith Meulendijks Open, hotel en restaurantgasten en enkele bezoekers van de bowling komen door dezelfde ingang naar binnen en zijn niet bij voorbaat van elkaar te onderscheiden. Controle vraagt daardoor (te) veel extra organisatie en inspanningen. Deze overweging, gekoppeld aan een mogelijke aansprakelijkheid bij besmetting, maakt de plannen onuitvoerbaar.

Na telefonisch overleg met Sportheld Judith Meulendijks is daardoor besloten om vanwege corona voor de tweede maal een andere datum te zoeken voor haar levende eerbetoon. Helmondse Sporthelden gaat in overleg met Judith Meulendijks om het in 2022 alsnog te realiseren.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *