Optocht Brouwhuis 2023

Na twee jaar overgeslagen te hebben zijn we als Brouwhazen trots u weer uit te mogen nodigen om deel te nemen aan onze Optocht Brouwhuis 2023. Er zijn categorieën van loopgroepen tot aan grote wagens. Met dit jaar voor het eerst de nieuwe jeugdcategorie.

Inschrijven voor de optocht kan tot en met maandag 20 februari 11:30 uur, dit kan door middel van het inschrijfformulier op de site.

Voor de Brouwhazen en Brouwhazinnen die niet mee willen doen aan de optocht, presenteren we met trots het eerste “optocht kiek fist”. Op de parkeerplaats van ons hazenleger kunt u onder het genot van een drankje en een feestliedje de optocht kijken op de parkeerplaats van de Loop. Na de optocht nodigen wij u graag binnen uit voor een drankje en zal het feest officieel beginnen.
De prijsuitreiking zal om 18:00 uur starten.

Voor de jongste inwoners van het Brouwhazenrijk is er dit jaar een nieuwe prijs te winnen tijdens de optocht. Namelijk de jeugdprijs: deze is speciaal voor kinderen die van basisschoolleeftijd zijn. De oudere kinderen kunnen meedoen aan de categorieën voor volwassenen.
Tijdens de jeugdoptocht mag je te voet meedoen als loop(-groep)/ wagen(tje) met je broertjes/ zusjes, vrienden/ vriendinnen, klasgenootjes, teamgenoten of alleen!!
Ook hiervoor geldt dat je kan inschrijven tot en met maandag 20 februari 11:30 uur, ook via het aanmeldformulier op de site.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *