De Optocht in Mierlo-Hout mocht ondanks het stormachtige weer toch doorgang vinden. Op zaterdag 22 februari trok de kleurrijke parade weer door de straten van Mierlo-Hout. Onder het motto: ‘N skot in de roos!’ hadden vele deelnemers hun fantasie op de loop laten gaan.

Onder de bezielende leiding van carnavalsvereniging De Houtse Kluppels met hun Prins Anton werd er weer een mooie carnavalsoptocht georganiseerd. Zoals elk jaar klonk er weer luide carnavalsmuziek door de straten en bracht de kleurrijke parade weer vele op de been. Ondanks de kou en stormachtige wind, waardoor in vele plaatsen de optochten werden afgelast, kwamen velen naar de Hoofdstraat om de optocht in Mierlo-Hout te bekijken.

Kansrijk Mierlo-Hout

Voor Kansrijk Mierlo-Hout was de optocht in Mierlo-Hout een uitgelezen kans om aandacht te vestigen op dit mooie initiatief: voor het goede doel werden er soep en broodjes verkocht. De opbrengst werd door het Jan Linders Fonds verdubbeld.

Voor degenen die niet in de gelegenheid waren om te kijken: het team Ditisonzewijk-Helmond was ook aanwezig en maakte een mooie impressie en schitterende foto’s van het evenement.

De optocht wordt tijdens de lichtjesparade op 28 maart nog eens dunnetjes overgedaan.

Opname Team Ditisonzewijk.nl – Helmond

Foto’s Henri van Hoeck

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *