Overval Lidl Helmond in Bureau Brabant

De overval op maandag 11 januari 2021 van de Lidl aan de Geysendofferstraat zit maandagavond om 18.15 uur in de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Een nog onbekende man liep rond 19.50 uur op 11 januari met een karretje de winkel in een leek een fles drank te willen kopen.

Op dat moment zijn er nog een aantal andere klanten in de winkel. De overvaller gaat gewoon in de rij staan maar als hij aan de beurt is bij de kassa trekt hij een pistool, bedreigt de medewerkster en eist geld. De caissière slaagt erin te vluchten waardoor de overvaller bij een dichte kassa staat. Hij probeert die nog open te krijgen maar dat lukt niet. Met alleen een fles drank als buit gaat hij er dan vandoor. Hij rent de winkel uit het park in en gaat dan rechtsaf de Hortensiastraat  in. Hij vlucht een brandgang in waarna hij op de Broekwal moet zijn uitgekomen.

De politie is benieuwd of er mensen zijn die hem daarna nog hebben gezien. Het gaat om een licht getinte man, circa 30 a 35 jaar oud en 1.70m-1.80 m lang. Hij droeg een zwarte heuptas. Hij had een muts op met daaroverheen een capuchon. Ook droeg hij een zwart mondkapje.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *