Pastoor Deken John van de Laar: Veel Dank!

Niets vermoedend begon ik aan zondag 7 januari 2018. Ik kende mijn programma van die dag; de hoogmis in onze mooie St. Lucia kerk die tijdens de mis zo mooi zonnig werd verlicht en bezongen door ons kerkkoor. Vervolgens naar de Geseldonk en in de middag naar het Brandpunt. Maar het liep anders…. Tot mijn verbazing en verrassing had men besloten om de Mierlo-Houtenaar 2017 aan mij toe te kennen.

Het was zo onverwacht dat het, bij het zien van mijn familie die het keurig stil gehouden had, best heel emotioneel werd. 2016 is nu eenmaal nog een grote open wond van verlies. Allereerst wil ik daarom deze bijzondere toekenning opdragen aan mijn overleden ouders en aan mijn overleden klasgenoot en kameraad.

Verder draag ik deze toekenning als Mierlo-Houtenaar op aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze mooie en hechte wijk en parochie.

Het ontvangen bedrag wat ik verder mag schenken geef ik graag aan Scouting Mierlo-Hout én aan de stichting Lief.

Heel veel dank aan de wijkraad Mierlo-Hout en aan de initiatiefnemers!

John van de Laar, pastoor/deken.

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws
Website: www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *