Pathé Helmond biedt zalen aan als klaslokaal

Les krijgen in een bioscoopzaal. Pathé Helmond gaat deze kans bieden aan scholen in Helmond. Zij stellen de zes zalen die er beschikbaar zijn open aan die scholen die er graag lessen willen gaan verzorgen.

“Wij denken graag mee in het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Eerder boden we onze ruimtes al aan bij minister van Engelshoven als oplossing voor de capaciteitsproblemen voor hogescholen en universiteiten. Sommige van onze bioscopen worden momenteel ook ingezet als teststraten (in Nijmegen en Ede) en deze maand zullen een aantal van onze bioscopen dienst doen als stemlocatie”, laat Pathé weten.

In andere steden, Tilburg en Amsterdam, zijn er al scholen die gebruik maken van het aanbod van Pathé. In Helmond zijn er op dit moment nog geen scholen die zich gemeld hebben bij de bioscoop. “Ook boden wij afgelopen week onze hulp aan bij minister Blokhuis om mee te denken aan oplossingen voor het sociale welzijn van jongeren. Wij werken dus ook graag samen met de VO-raad om onze zalen in te zetten als extra veilige ruimtes voor het voortgezet onderwijs.”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *