Op vrijdag 12 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van Minor. Met de afgelopen editie vers in het geheugen, kan  de organisatie niet wachten om weer los te gaan! Wijkhuis De Geseldonk zal weer worden omgetoverd tot een ware club. Hier kunnen middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar dan komen feesten.

Dit kunnen zij doen op de muziek van verschillende DJ’s. Zo komen The Confetti Ravers weer terug, zij weten keer op keer iedereen aan het dansen te krijgen. Ook Blond en DJ Daan Productions zijn weer achter de DJ-booth te zien.

Daarnaast komt ook een landelijk bekende act optreden: Paul Sinha! Paul ken je o.a. van zijn hits De Laatste (ft. Teske), Precies Goed en Bootje (ft. Antoon). Daarnaast heeft hij als producer meegewerkt aan het nummer Más Más Más van Rolf Sanchez, én is hij op TV te zien in de reclames van T-mobile. Een bekend gezicht én een bekende stem dus!

Natuurlijk wordt er weer flink uitgepakt met gaaf mooi podium, goed geluid en diverse special effects. Ook beveiliging, verkeersregelaars en diverse vrijwilligers zullen weer aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg er dus voor dat je op tijd komt!

Een consumptie kost bij Minor 1,- euro. Een ticket voor entree kost 4,- euro (excl. service- en transactiekosten) en is enkel online te bestellen via deze link. Check hier ook meteen het reglement, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De (verplichte) garderobe is gratis.

Voor meer informatie, houd onze social media in de gaten (@minorhelmond) of kijk op onze website.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jeffrey Verberne

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *