Paul Terwisscha nieuwe directeur van woningbouwvereniging Volksbelang

Paul Terwisscha uit Bakel is per 1 november de nieuwe directeur-bestuurder van woningbouwvereniging Volksbelang. Hij komt van de Eindhovense woningcorporatie Woonbedrijf, waar hij ruim 16 jaar werkte binnen verschillende functies.

Terwisscha volgt interim-directeur Henri van de Kerkhof op die sinds februari al de zaken waarnam. Terwisscha: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Volksbelang. Bouwen en wonen hebben altijd mijn interesse gehad en sociale woningen in het bijzonder. Op één staat wat mij betreft de aanpak van de Leonardusbuurt. Daarnaast staat Volksbelang nog steeds onder verscherpt financieel toezicht. Daar willen we zo snel mogelijk vanaf.”

Keuzes maken

Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Volksbelang Ger de Wilde is blij met de komst van Terwisscha. “We zochten iemand met ervaring en iemand die lef durft te tonen en keuzes durft te maken. Hij heeft bij Woonbedrijf laten zien dat hij aan deze criteria voldoet. Daarnaast is Paul een warme persoonlijkheid die oog heeft voor de bewoners.”

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Verschuren Reply

    Ik zou ,zeggen succes ,zal niet mee vallen .en ik hoop dat hij gaat doen wat hij zegt ,eerst de leonardus buurt.we zitten al jaren te wachten ,renovatie ,sloop.wij hebben een koophuis in de Leonardus buurt en weten niet waar we aan toe zijn.we lopen nu zelf achter met het onderhoud omdat we niet weten waar we aan toe zijn.we gaan geen geld steken in ons huis als ze worden afgebroken..dus nogmaals hopelijk houdt hij zich aan zijn woord ,EERST DE LEONARDUSBUURT.EN DAN VOOR ONS EERST DE WETHOUDER EBBENLAAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *