Paul van Asseldonk versterkt redactie DiH

Per 1 augustus heeft de redactie van Dit is Helmond versterking gekregen van een nieuwe professionele kracht. Wellicht herkent iedereen zijn gezicht, want Paul van Asseldonk was onder meer jarenlang te zien als verslaggever bij Omroep Brabant. Paul stelt zich graag aan de Helmonders voor!

Mijn naam is Paul van Asseldonk en per 1 augustus werk ik fulltime als verslaggever en redacteur voor Dit is Helmond. Ik ken de Helmondse omroep al wat langer, want twee jaar geleden produceerde ik een televisieprogramma voor DiH. ‘Helmonds Goud’ was een seniorenprogramma dat ik maakte met medewerking van meerdere ouderenorganisaties en dat onder andere werd gepresenteerd door collega Lia Stoop.

Ik ben mijn hele volwassen leven al journalist, een vak dat ik met veel liefde en plezier uitoefen. Na mijn opleiding journalistiek in Tilburg ben ik begonnen bij de NOS, en maakte daarna al redelijk snel de overstap naar Omroep Brabant. Daar heb ik meer dan 25 jaar gewerkt als verslaggever en eindredacteur televisie en radio. Daarna was het tijd voor iets nieuws. Zo was ik onder meer marketeer in het bedrijfsleven en eindredacteur bij streekomroep DTV in Oss.

Ik woon inmiddels ruim 25 jaar met veel plezier in Helmond, een stad die ik ben gaan beschouwen als ‘mijn stad’. Ik heb enorm veel zin en ambitie om er iets moois van te maken bij Dit is Helmond. Uiteraard met de insteek om de Helmonder te voorzien van het laatste relevante nieuws.

Wie weet tot ziens!

Dit is Helmond werkt momenteel aan een verdere professionalisering. Daarbij versterken we onze redactie met fulltime en/of parttime professionele redacteuren. Samen met deze nieuwe medewerkers, huidige medewerkers én vrijwilligers willen we onze journalistieke slagkracht nóg verder vergroten. Ben jij of ken jij iemand die in dit team zou passen? Klik hier voor de vacature!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Dit artikel heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *