Sinterklaas is al een aantal dagen in Helmond. Enkele weken eerder op maandag 28 september is er al een sinterklaasprimeur geweest. Pietenzanger Piet Sancho heeft met talloze vrijwilligerspieten een videoclip opgenomen in Kasteel Helmond. Het is de clip die bij zijn nieuwe single ‘1, 2, 3 Pietenmagie’ hoort. Naast de pieten heeft ook Sinterklaas een rol in de video. 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *