Pieter Michielsen nieuwe voorzitter Sinterklaasstad

Pieter Michielsen is de nieuwe voorzitter van Stichting Sinterklaasstad Helmond. Hij volgt Ad de Kroon op die de afgelopen vier jaar actief was. Met name afgelopen jaar waren er met corona en de Zwarte Pietendiscussie voor hem lastige noten te kraken.

De Kroon: “Afscheid nemen als voorzitter van toch echt één van de mooiste en stevigste organisaties van Helmond doe je niet zomaar. Zelfs het afgelopen jaar hebben we er ondanks de coronale beperkingen iets heel moois van kunnen maken. Met onder andere de chats en de Sinterklaaskrant. Dit event is geworteld in de Helmondse gemeenschap. En dat is stimulerend. Maar met de leeftijd van 70 in zicht wil ik samen met mijn vrouw vrij zijn. Als het straks weer mag, willen we onze grenzen over. En uiteraard bezoek ik het kasteel komend jaar om van die blije gezichtjes te genieten, maar dan als trotse bezoeker.”

Mooi initiatief

Pieter Michielsen was directievoorzitter van Rabobank Helmond Peel Noord. “Sinterklaasstad is een organisatie die ik heb leren kennen als professioneel met veel passie om kinderen en hun (groot)ouders iets moois te geven. Als geboren en getogen Helmonder ben ik altijd trots geweest dat wij in onze stad en regio zo’n mooi initiatief hebben.” Het is uitgegroeid tot een prachtige organisatie met vele activiteiten en een gevestigde naam, ook ver buiten Helmond. “Heel graag ga ik dan ook, samen met alle vrijwilligers, de uitdaging aan om deze organisatie verder naar de toekomst te brengen.”

Pieter Michielsen (foto: Sichting Sinterklaasstad Helmond)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *