Plek 11 voor raadslid Martijn Rieter op lijst Code Oranje

Raadslid Martijn Rieter van Helder Helmond staat op plek 11 bij Code Oranje. Dat is de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos die in maart meedoet aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Martijn Rieter: “De manier van politiek bedrijven van Helder Helmond heeft veel raakvlakken met hoe Code Oranje het wil aanpakken. We willen niet over, maar mét mensen praten: politiek van onderop. Wij luisteren al naar de inwoners, door zichtbaar te zijn in de stad en het houden van buurtcafés in alle wijken van Helmond. Code Oranje sluit daar met het bindend referendum, de gekozen burgemeester en burgertoppen perfect bij aan.”

Rieter maakt zich zorgen over het tekort aan agenten, het schrappen van buslijnen en de groeiende afvalberg. “Allemaal ellende veroorzaakt door fout beleid in Den Haag”, zegt Rieter, die zich als politicus wil ontwikkelen. “De ervaring die ik nu opdoe bij Code Oranje wil ik benutten bij mijn werk als raadslid voor Helder Helmond.”

‘Blij met steun uit Helmond’

“Het is geweldig dat we met Martijn Rieter iemand hebben die opkomt voor de belangen van Brabant in het algemeen en Helmond in het bijzonder”, reageert Code Oranje-lijsttrekker Richard de Mos. Bestuursvoorzitter en oprichter Bert Blase: ”Rieter vertegenwoordigt niet alleen de stad en de regio, maar ook het jonge geluid. Veel jongeren zien het nut niet om te gaan stemmen, maar Martijn laat zien dat je het ook kunt omdraaien: ga zelf meedoen, zodat je laat zien wat je belangrijk vindt.”

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *