Teams VC Polaris blijven punten pakken

De mannen van VC Polaris behaalden afgelopen zaterdag een nuttige en goede overwinning in Bergschenhoek. Hierdoor staat het herenteam nog altijd op een tweede plek in de competitie. De Helmondse volleybalvrouwen sprokkelden in een dubbel programma 7 punten bij elkaar. Daarmee nestelt de ploeg van Ellen van Bree zich in de top 5 van de Derde Divisie B.

Afgelopen donderdag speelden de vrouwen van Polaris een uitwedstrijd in Berlicum tegen de vrouwen van hands-up. De wedstrijd werd nipt verloren met 2-3 na een knappe comeback. Twee dagen later kwamen in Helmond de dames van Vocala uit Beugen op bezoek. Met 25-13, 25-19, 25-19 en 25-18 werd Vocala redelijk eenvoudig opzij gezet.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Heren winnen in Bergschenhoek

De heren van Polaris stonden in Bergschenhoek tegenover Volley2B. Door hier te winnen konden de mannen van Jaap Van Bussel hun tweede plek in de Tweede Divisie vast houden. En dat gebeurde ook door middel van een 4-0 overwinning. Deze cijfers lijken op een onbezorgde wedstrijd maar de setstanden 23-25, 23-25, 21-25 en 17-25 laten zien dat de mannen er hard voor hebben moeten werken.

Zaterdag 25 november staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor het herenteam. Dan speelt Polaris om 19.00 uur in eigen hal tegen de nummer 3: Hajraa 3. Een topper in de Tweede Divisie.

(Foto’s en info: VC Polaris)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *