Polaris vrouwen vermorzelen Havoc Haps
Polaris is aan een sterke serie (4 overwinningen op rij) bezig, door ook afgelopen zaterdag overtuigend te winnen van Havoc 2, dat in de eerste 4 wedstrijden toch al 9 punten had bemachtigd. Met een zeer sterke service als basis wist Polaris de wedstrijd naar haar hand te zetten, met een mooie 2e plaats op de ranglijst tot gevolg.

Polaris 1 – Havoc 2 : 4-0 (25-21, 25-16, 25-16, 25-18)
Vanaf het begin was de ploeg van Ellen van Bree op alle fronten beter als de tegenstander. Via 14-6 en 22-16 werd vervolgens een regelmatige 25-21 setwinst behaald.
Ook in set 2 was Polaris meteen bij de les, Iza Swinkels scoorde veelvuldig; niet alleen de hard geslagen ballen maar ook de tactisch geplaatste aanvallen leverden veel punten op. Suzy Naus was daarnaast blokkerend ijzersterk en bijna niet te stoppen.
In set drie was Polaris oppermachtig; via een sterk passende en verdedigende libero Anouk van Bree en knap verdedigend werk van Joella van de Ven wist Polaris ook deze set overtuigend te bemachtigen.
De altijd lastige vierde set leverde echter geen enkel probleem op. Wederom was het uitblinker Suzy Naus die op het midden vooral in blokkerend opzicht heer en meester was. Samen met een constante hoge servicedruk was dit meer dan voldoende voor een 4-0 overwinning.
Ellen van Bree vat samen : “We waren oppermachtig op alle fronten en bovendien laten we zien steeds meer een hecht team te zijn. We maken een mooie ontwikkeling door, hopelijk kunnen we dit doortrekken naar de komende weken. Als we steeds scherp en alert zijn kunnen we mooie dingen laten zien, nu gaat het erom dit vast te houden!