Politie nog op zoek naar getuigen gewapende overval

De politie is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen van een overval op de Lidl supermarkt aan de Geysendorfferstraat op maandag 11 januari rond 19.45 uur.

Rond dat tijdstip waren er nog maar weinig mensen in de winkel aanwezig. Een klant sloot aan bij de enige kassa die geopend was. Toen hij aan de beurt was toonde hij een vuurwapen aan de medewerkster van de winkel en eiste geld. De medewerkster weigerde dit. De overvaller is er toen vandoor gegaan. Hij maakte daarbij alleen de boodschap buit die hij op de band had gelegd. De hevig ontdane medewerkster alarmeerde vervolgens de politie. Zij raakte niet gewond.

Onderzoek

De politie is direct ter plaatste een onderzoek opgestart. Er is technisch onderzoek verricht en bekijkt eventuele camerabeelden. Ook is een buurtonderzoek verricht en is er gesproken met getuigen die nog in de winkel aanwezig waren.

Man in motorpak

De politie deed vervolgens een oproep aan iedereen die mogelijk nog iets gezien of gehoord heeft. Daarbij wordt gezocht naar een specifieke getuige. Achter de overvaller stond een man in de rij van de kassa. Deze man droeg een motorpak. Toen de politie ter plaatse kwam, was deze getuige echter vertrokken. Hij zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Herkent u zichzelf in deze beschrijving? Of heeft u een idee wie deze man zou kunnen zijn? Neem dan contact met op.

Dat kan via 0900-8844 of het bijgevoegde tipformulier. Anoniem melden kan ook: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *