Politie toont beelden verdachte overval op Kruidvat Brouwhuis

De politie heeft beelden van de overvaller die dinsdagmiddag rond 14.40 uur het Kruidvat aan de Brouwhorst in Brouwhuis heeft overvallen. Daarop is hij duidelijk in en nabij het Kruidvat te zien. De beelden worden nu nog zo getoond dat het gezicht onherkenbaar is. De politie roept de verdachte op om zich snel te melden anders worden de beelden  binnenkort herkenbaar.

Op de Theo Driesenhof in Helmond vlakbij het speeltuintje heeft de politie om 19.05 uur de trui van de overvaller gevonden. Mogelijk dat iemand hem daar heeft zien lopen en hem de trui heeft zien weggooien.

Omschrijving

Het was dinsdag iets over half drie in de middag toen een man het Kruidvat in Helmond binnenstapte. Hij liep wat in de winkel rond te scharrelen en bekeek artikelen. Op een zeker moment liep hij met een artikel van zijn keuze naar de kassa, ogenschijnlijk om af te rekenen. Maar daar bedreigde hij de kassière met een mes en deed een greep in de kassa. Met een geldbedrag maakte hij zich snel uit de voeten.Signalement overvaller

  • Licht getinte man
  • Leeftijd 18-22 jaar
  • Vlassig baardje
  • Opvallende zwarte trui met zwart/witte letters: Dean Unstable Ambrose
  • Zwarte joggingsbroek merk Puma
  • Zwarte sneakers
  • Sprak Nederlands met buitenlands accent
  • In bezit van groot keukenmes

Getuigen gezocht

De recherche heeft deze overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien of mogelijk andere informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden kunnen van groot belang zijn.

                          

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.