Politie vindt zwaar illegaal vuurwerk bij actie binnenstad

De politie, gemeente Helmond, Belastingdienst, Openbaar Ministerie en andere diensten werken samen aan een veilige en leefbare binnenstad van Helmond. Integrale acties zijn hiervan een onderdeel. Op 21 januari vond er zo’n actie plaats die resulteerde in mooie resultaten. Zo werd er onder andere zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen. 

Donderdag 21 januari 2021 was er een verkeerscontrole van politie en Belastingdienst. Daarbij heeft de Belastingdienst diverse openstaande belastingen geïnd. Ook werden er verschillende voertuigen in beslag genomen. Daarnaast schreef de politie diverse bekeuringen uit aan scooterrijders. Onder andere voor het rijden zonder rijbewijs en voor het opvoeren van scooters. Verder is er een persoon aangehouden voor een openstaande gevangenisstraf van 5 jaar wegens een drugsdelict. Een persoon kreeg een verbaal voor het in bezit hebben van illegaal zwaar vuurwerk. Daarnaast zijn er diverse openstaande boetes geïncasseerd.

(Anoniem) melden van verdachte zaken 

Meldingen van inwoners helpen bij de aanpak van criminaliteit. Inwoners die verdachte situaties zien of het vermoeden dat er in hun buurt criminele activiteiten plaatsvinden, kunnen dat melden bij de politie via 0900 88 44. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar inwoners anoniem informatie kunnen geven over criminaliteit.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *