Politie vraagt nogmaals getuigen overval tabakszaak zich te melden

*UPDATE* 

Afgelopen donderdag rond het middaguur ziet de eigenaresse van een tabakszaak aan de Azalealaan tot haar grote schrik een gewapende man tegenover zich. De man eist onder bedreiging van het wapen geld en verlaat daarna rustig de winkel. Daarna zet hij het op een lopen. De geschrokken eigenaresse van de winkel slaat meteen alarm, waarna meerdere agenten de omgeving uitkammen. Ook wordt een burgernetmelding uitgestuurd. De verdachte wordt niet meer in de directe omgeving aangetroffen.

Uit buurtonderzoek komt naar voren dat de donker geklede verdachte man op diverse camerabeelden te zien is. De politie weet zijn vlucht te volgen tot de kruising Klaproosplein / Margrietlaan. Daar wordt hij voor het laatst gezien. Tijdens de overval was de man volledig in het donker gekleed, met donkere hoofdbedekking en een donker mondkapje voor. De politie komt graag met getuigen in contact.

Het slachtoffer is erg geschrokken van en aangeslagen door de overval. Ook omdat het niet de eerste keer is dat ze met een overval te maken heeft gehad. De politie neemt de zaak dan ook hoog op en doet een beroep op het publiek om te helpen.

De politie vraagt: eventuele camerabeelden van mensen die in de omgeving wonen van de Azalealaan of de locatie waar de man voor de laatste keer is gezien. Het gaat om camerabeelden rond het tijdstip van de overval (tussen 11.45 uur en 12.00/12.15 uur)? Contact opnemen met de politie kan onder andere via 0900-8844.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.