Politie zoekt getuigen fietsongeluk in tunnel Stationsstraat

De politie Helmond is op zoek naar getuigen van een ongeluk veroorzaakt daar een 20-35 jarige vrouw met een bruin/groene oude Gazelle damesfiets. Dat ongeluk gebeurde op donderdagavond 14 april in de tunnel van de Stationsstraat onder het spoor in Helmond.

De vrouw die het ongeluk veroorzaakte heeft kort zwart haar en is ongeveer 1,70 meter lang met een gezet postuur. Op donderdagavond 14 april (Witte Donderdag, de dag voor Goede Vrijdag) om 19:15 uur loopt een ouder echtpaar in de tunnel onder het spoor in Helmond. Een fietsster komt roepend aanrijden en probeert het oudere stel te ontwijken, maar dat lukte niet.

De vrouw van het ouder echtpaar wordt geraakt door de fietsster en valt. Ook de fietsster zelf valt door deze botsing. Maar zij stapt na het ongeval op haar fiets en rijdt zonder gegevens uit te wisselen in de richting van de Annawijk. De oudere vrouw is dusdanig gewond geraakt dat zij er nog langere tijd last van heeft. Ondanks dat het al even geleden is, wil de politie de betrokken fietster alsnog opsporen.

Getuigen kunnen zich telefonisch melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.