Politieactie voor vroegpensioen: bureau Helmond dinsdag gesloten

Alle politiebureaus met een publieksfunctie, waaronder het politiebureau aan de Kasteel-Traverse in Helmond, zijn op dinsdag 11 juni gesloten. De sluiting geldt voor 24 uur. Het is de volgende stap in de politieactie voor een fatsoenlijk vroegpensioen.

Eerder zijn de leden van de vier politiebonden begonnen om voor minder ernstige overtredingen geen bekeuringen uit te schrijven. Nu het gewenste resultaat uitblijft, wordt de actie opgevoerd met bureausluitingen.

Geen fysieke handelingen
In de praktijk betekent de sluiting dat je op dinsdag 11 juni het politiebureau niet fysiek kunt bezoeken. Je hebt dus niet de mogelijkheid om op locatie en/of op afspraak aangifte te doen, documenten af te geven en andere handelingen te verrichten. Je zult hier dan later voor terug moeten komen, zo laat de politie weten.

Via een actieposter op de toegangsdeur worden bezoekers geïnformeerd over de sluiting en de reden van de actie. Verder worden de afspraken die staan op dinsdag 11 juni verplaatst naar een ander moment. Het alarmnummer 112 en het informatienummer 0900-8844 blijven tijdens deze actie wel gewoon operationeel. Ook zijn de politiemedewerkers van de betreffende bureaus achter de gesloten voordeuren gewoon actief.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *