Actie koopkracht

Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de bezinepomp of aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit. Ondertussen blijft ons inkomen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Maar genoeg is genoeg!

 

Zaterdag 4 juni staan we van 12-13 uur op de Markt in Helmond te flyeren.

Zaterdag 11 juni staat voor onze afdeling in het teken van onze campagne voor een hoger inkomen en lagere prijzen. Samen gaan we met mensen in gesprek over de stijgende prijzen en ons alternatief. Dat doen we vanaf 15.00 uur bij winkelcentrum De Bus. SP Tweede Kamerlid Bart van Kent zal daar bij ons aansluiten.

‘s Avonds organiseren we samen met de SP Eindhoven een bijeenkomst over de koopkracht. Bart zal vertellen waarom de prijzen stijgen en welk alternatief de SP daar tegenover zet. Natuurlijk is er ook veel ruimte om hier met Bart het gesprek over aan te gaan.

Tijd: 19:30

Plek: wijkcentrum ‘t Slot, Kastelenplein 167 Eindhoven

We hopen je dan te zien!

Aanmelden voor het avondprogramma kan via bmeijer@sp.nl.

Actie koopkracht | helmond.sp.nl

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door SP Socialistische Partij Helmond

SP Helmond is opgericht in 1972. Met ruim 200 leden is de SP in ledental de grootste partij van Helmond. Het brede terrein waarop de SP actief is, maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen. Méér hulp is altijd welkom dus aarzel niet en doe mee! https://helmond-2022.sp.nl/