Ga je mee naar Den Haag? Aankondiging actie koopkracht / Prinsjesdagprotest

Vandaag kwam de Tweede Kamer terug van reces om te vergaderen. Ja natuurlijk denkt u, we komen immers niet meer rond van ons loon. Maar daar wilden VVD, CDA, D66 en CU niet voor terugkomen van reces. Dit debat ging over onderling geruzie.

Natuurlijk deed Lilian niet mee aan dat gekissebis, zij pleitte juist zeer stevig voor een pakket maatregelen om de armoede en betalingsprpblemen aan te pakken!

Helaas bleef het kabinet weigeren om maatregelen te nemen. Ze stellen het uit tot Prinsjesdag.
Dat wil dus zeggen dat er dit jaar niets meer gaat gebeuren want Prinsjesdag gaat over volgend jaar. Dat is wat ons betreft veel te laat!

Daarom gaan we met z’n allen, druk zetten met een actie de zaterdag vóór Prinsjesdag. Het is dus belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen.

De SP Helmond wil (bij voldoende aanmeldingen) een bus regelen van Helmond naar Den Haag. Iedereen mag dan mee, SP-lid of niet.

Wil je graag mee? Zaterdag 17 september 2022

Stuur een mail naar helmond@sp.nl en geef aan met hoeveel mensen (neem buren, familie, etc mee!)

Zie ook:  https://helmond.sp.nl/nieuws/2022/08/ga-je-mee-naar-den-haag

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door SP Socialistische Partij Helmond

SP Helmond is opgericht in 1972. Met ruim 200 leden is de SP in ledental de grootste partij van Helmond. Het brede terrein waarop de SP actief is, maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen. Méér hulp is altijd welkom dus aarzel niet en doe mee! https://helmond-2022.sp.nl/