Gratis extra kaarten voor Esmah Lahlah

Esmah Lahlah, wethouder GroenLinks in Tilburg en nummer twee op de verkiezingslijst van PvdA/GroenLinks, komt op zaterdag 28 oktober naar de Cacaofabriek in Helmond om te vertellen over de plannen van PvdA/GroenLinks. Er is inmiddels een grotere zaal beschikbaar zodat er extra kaarten zijn.

Het programma van deze middag start om 15.00 uur met een lezing van Esmah Lahlah. Zij zal zich in het bijzonder richten op haar visie op het onderwerp Bestaanszekerheid. Hierna volgt een panelgesprek tussen Lahlah en de Helmondse wethouders Cathalijne Dortmans en Martijn de Kort. Tijdens dit panelgesprek worden ook vragen vanuit de bezoekers beantwoord. Rond 16.30 uur is er ook gelegenheid tot napraten in de foyer met de aanwezige leden van PvdA en GroenLinks.

Helmondse roots

Esmah Lahlah is geboren in de Helmondse Leonardusbuurt. Na het vwo studeerde Lahlah tot 2003 kinder- en jeugdpsychologie aan de Tilburg University. Tien jaar later promoveerde ze tot doctor in de rechtsgeleerdheid. Lahlah begon haar politieke carrière in 2018, toen ze werd benoemd tot partij-onafhankelijke wethouder van Tilburg. In 2021 werd zij lid van GroenLinks en namens deze partij zit zij nu in het Tilburgse college van burgemeester en wethouders. Lahlah werd door het tijdschrift Binnenlands Bestuur verkozen tot ‘Beste Lokale Bestuurder van 2021’. Esmah Lahlah wil werken aan een Nederland waarin gelijkheid en solidariteit centraal staan en iedereen een waardig bestaan kan leiden. Zoals ze zelf aangeeft; “Ik wil mij actief mengen in de besluitvorming op de wezenlijke vraagstukken in onze samenleving.”

Aanmelden voor deze middag kan via de volgende mailadressen; info@pvdahelmond.nl of  info@groenlinkshelmond.nl.

 

Esmah Lahlah

reserveer je gratis kaartje

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GroenLinks Helmond

Wil je meedoen met GroenLinks Helmond? Dat kan. Verandering komt van alle dingen die we doen. Groot én klein. Alleen samen kunnen we Helmond veranderen.