GroenLinks Wijkspreekuur Helmond-Oost

Eindelijk mogen ze weer de wijken in! Dus heeft GroenLinks meteen een heleboel afspraken gemaakt in heel Helmond zodat ze ook bij u in de buurt zijn.

INLOOPSPREEKUUR:
maandag 25 oktober 2021
Wijkhuis De Lier (Centrum Oost)
19.30u – 20.15u

Loop even binnen als u iets met ze wilt delen. Dat kunnen dingen zijn die niet fijn lopen in de wijk en waar u zich zorgen over maakt. En misschien heeft u wel ideeën hoe u dit kunt oplossen of suggesties hoe ze Helmond eerlijker, leefbaarder en gezonder kunnen maken. Of misschien wilt u wel een leuke speelplek aanleggen of een mooi bankje tussen het groen voor jong en oud. GroenLinks staat overal voor open. Ga naar het inloopspreekuur. Maar u mag natuurlijk ook mailen of bellen.

Aanmelden mag via: info@groenlinkshelmond.nl, dan hebben ze de koffie/thee klaar staan.

Wilt u op de hoogte blijven van wat GroenLinks Helmond doet om Helmond mooier, groener en eerlijker te maken? Meld u dan hier voor onze maandelijkse nieuwsbrief aan: https://mijn.groenlinks.nl/hou-me-op-de-hoogte (lokale afdeling)

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GroenLinks Helmond

Wil je meedoen met GroenLinks Helmond? Dat kan. Verandering komt van alle dingen die we doen. Groot én klein. Alleen samen kunnen we Helmond veranderen.