Tentoonstelling toeslagenaffaire in Helmond

De tentoonstelling “Weggecijferd, teruggevochten” komt naar Helmond. Eerder stond deze tentoonstelling onder andere in Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Groningen en Eindhoven.

De opening van de tentoonstelling zal worden gedaan door burgemeester Elly Blanksma.

Maandag 28 november

16.30 uur

Piet Blomplein Helmond

Graag willen wij u allen uitnodigen de opening van deze tentoonstelling bij te wonen. Juist omdat we, als inwoners van Helmond, de gedupeerden van de toeslagenaffaire moeten steunen.

Het fotoboek en de tentoonstelling zijn gemaakt om de gedupeerden van de toeslagenaffaire een hart onder de riem te steken. Om ze minder onzichtbaar te maken en om hun gevecht te laten zien. In Helmond zijn, voor zover wij weten, 117 gezinnen gedupeerd. Dat zijn heel veel ouders en nog meer kinderen. Veel van deze gezinnen zijn nog steeds niet uit de ellende.

We hopen dat zij deze tentoonstelling ervaren als een steun in de rug en wensen dat er voor hen een einde komt aan de onzekerheid.

Alle politieke partijen zijn uitgenodigd om de opening bij te wonen.

Mocht u het fotoboek ‘Weggecijferd, teruggevochten’ in zijn geheel willen bekijken, het is is te bestellen in de webshop van de SP voor 15 euro

Tentoonstelling Toeslagenaffaire in Helmond

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door SP Socialistische Partij Helmond

SP Helmond is opgericht in 1972. Met ruim 400 leden is de SP in ledental de grootste partij van Helmond. Het brede terrein waarop de SP actief is, maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen. Méér hulp is altijd welkom dus aarzel niet en doe mee! https://helmond-2022.sp.nl/