VVD:  ondernemers bedankt!

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaresse dag, Moederdag. En sinds een paar jaar is er ook een ‘Dag van de Ondernemer’. Want er zijn in in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

De VVD Helmond vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt besteed aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom zijn we sinds de start van deze traditie op pad gegaan om het ondernemerschap te vieren en ondernemers in het zonnetje te zetten. De laatste jaren doen we dit met speciaal voor ons gemaakte heerlijke bonbons. Dit jaar bezochten we meer dan 60 Helmondse mkb-bedrijven.

We weten dat de afgelopen 1,5 jaar niet makkelijk zijn geweest voor Nederland, maar ook zeker niet voor het Helmondse MKB. Daarom kozen we deze dag uit om hen te bedanken. Bedanken voor de bijdrage die onze ondernemers leverden aan het oplossen van de coronacrisis. Bedanken voor het harde werken om er weer bovenop te komen na de offers die men wellicht heeft moeten brengen.

We willen al die hard werkende ondernemers bedanken voor het aan het werk houden van onze inwoners. Voor de kopjes koffie die ze hebben geschonken, de biertjes die ze hebben getapt, de cadeautjes die aan ons werden verkocht. Bedanken voor het brengen van de boodschappen en de diensten die zijn geleverd.

Maar ook willen we ze bedanken voor de bijdrage aan het maatschappelijk debat, voor wat ze onze politici hebben geadviseerd. Want je kunt best kritisch op ons zijn. Sterker nog, dat verwachten we. ‘Sterker verder’ betekent ook dat we dingen die beter moeten ook beter gaan maken. En daarna kunnen we samen trots zijn, trots op ons gave landje en op die mooie winkelstraten in onze stad.

Op 19-11 hebben we onze ondernemer in het zonnetje gezet.

Namens de VVD Helmond en heel Nederland, dank je wel!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VVD Helmond

De Helmondse VVD is het lokale gezicht van de grootste landelijke partij en maakt deel uit van het Lokaal Netwerk VVD Peelland.