VVD: Fijne Paasdagen!

Beste inwoners van Helmond,

Terwijl de lente haar intrede doet en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap, staan we aan de vooravond van een vrolijke en hoopvolle tijd: Pasen. Namens de VVD Helmond willen we jullie allen van harte een prachtig paasfeest toewensen!

Pasen brengt een gevoel van vernieuwing met zich mee, een kans om oude gewoontes achter te laten en nieuwe kansen te omarmen. Het is een tijd waarin we samen kunnen komen, zij aan zij met familie en vrienden, om te genieten van elkaars gezelschap en van de kleine geneugten des levens.

Terwijl we genieten van heerlijke paasbrunches en eieren zoeken in de tuin, laten we ook stilstaan bij de kernwaarden van dit mooie feest: hoop, verjonging en wedergeboorte. Mogen deze zaken ons inspireren om te streven naar een betere toekomst voor onze mooie stad.

Laten we deze paasdagen benutten om verbondenheid te vieren, om liefde en respect te tonen voor elkaar, en om samen te werken aan een welvarende en harmonieuze gemeenschap. Want in een tijd waarin solidariteit en saamhorigheid meer dan ooit van belang zijn, is er geen betere gelegenheid dan Pasen om onze banden te versterken en onze hoop te koesteren.

Namens alle leden van de VVD Helmond wensen we jullie een stralend paasfeest toe, gevuld met vreugde, liefde en optimisme. Moge deze dagen een bron van inspiratie zijn voor een prachtige toekomst voor onze stad en haar inwoners.

Fijne Paasdagen!

 

Met vriendelijke groet,

Theo Manders
Fractievoorzitter
VVD Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VVD Helmond

De Helmondse VVD is het lokale gezicht van de landelijke partij en maakt deel uit van het Lokaal Netwerk VVD Peelland.