VVD Helmond, sterker verder!

VVD Helmond heeft zich versterkt met een nieuw burgercommissielid.

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 13 juli zal Joyce Willems-Kardol worden benoemd als nieuw burgercommissielid voor de Helmondse VVD. Ze heeft ruime ervaring (2011-2019) als statenlid voor de fractie van de PVV in Brabant. In de bestuursperiode 2015-2019 behaalde ze 3.767 voorkeursstemmen en daarmee werd door Joyce zelfs de voorkeursdrempel behaald. In haar laatste periode als statenlid was ze woordvoerder economie & internationalisering en zette zij zich onder andere in voor proefdiervrije innovaties.

Vanwege bepaalde standpunten van de PVV voelde ze zich daar steeds minder thuis. Joyce is echter een gepassioneerd politica die zich erg betrokken voelt bij onze stad en het idee heeft dat ze het verschil kan maken.  Afgelopen jaar besloot ze daarom over te stappen naar de Helmondse VVD. Naar eigen zeggen wil ze de ‘rechterflank van de partij komen versterken’.

Naast haar werk voor de VVD Helmond werkt Joyce bij de landelijke politie en daarvoor was ze 10 jaar lang officier bij Defensie. Tegenwoordig is ze trouwens ook voorzitter van twee onafhankelijke commissies waarin gesproken wordt over de toekomst van Kempen Airport en Breda Airport. De fractie van de VVD Helmond is dan ook erg blij met haar komst en heeft veel vertrouwen in de capaciteiten van Joyce. Haar expertise op het gebied van innovatie, veiligheid, en dierenwelzijn vormt voor ons een welkome aanvulling op de al aanwezige kennis. We hopen met haar dan ook nog sterker verder te gaan richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Theo Manders
Raadslid VVD Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VVD Helmond

De Helmondse VVD is het lokale gezicht van de grootste landelijke partij en maakt deel uit van het Lokaal Netwerk VVD Peelland.