Wijkbezoek GroenLinks Brandevoort

Op deze koude zaterdagochtend 28 januari 2023 zochten we inwoners op en kwamen ze naar ons Broodje Politiek in Brandevoort.

Maar we begonnen met een wijkbezoek georganiseerd door een van de GroenLinks-leden. We bezochten het Telkesveld in Brainport Smart District en kregen een rondleiding door deze nieuwe wijk. Het is nog niet af maar je gaat nu echt de contouren zien. Goed dat er al zoveel saamhorigheid onder de bewoners is!

Bij buurttuin de Voorstee werd uitgelegd met hoeveel vrijwilligers deze prachtige plek is aangelegd. Zelfs in de winter gaan de voorbereidingen door. En tot slot bezochten we het stationsgebied dat behoorlijk wat uitdagingen kent.

Dat hoorden we ook terug van de buurtbewoners. Zo krijg je in korte tijd een beeld van wat inwoners van Brandevoort belangrijk vinden. Het is mooi om te zien dat inwoners niet alleen problemen zien maar zelf ook richtingen voor de oplossing weten. En over het algemeen heel tevreden zijn over hun wijk.

Meer informatie over onze activiteiten in en voor Helmond? Kijk op onze website GroenLinks Helmond

Broodje Politiek

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GroenLinks Helmond

Wil je meedoen met GroenLinks Helmond? Dat kan. Verandering komt van alle dingen die we doen. Groot én klein. Alleen samen kunnen we Helmond veranderen.