Pompoenen uithollen met een leuke Happy Halloweenspeurtocht

Dit pompoenenseizoen hebben we iets nieuws! We combineren dit jaar het pompoen uithollen met een leuke Happy Halloweenspeurtocht! Nadat je hier je pompoen uitgehold en uitgesneden hebt, daal je met een puzzelplaat af in onze kelder waar je verschillende puzzels moet oplossen om de opdracht te voltooien. Hierna krijg je als beloning nog iets lekkers.

Tussen 9:00 en 16:00 uur (di. t/m zo.) kun je binnenlopen om een pompoen uit te kiezen en deze meteen daar op dat moment uit hollen. Super gemakkelijk want je mag hiervoor gebruik maken van onze materialen en uithol-voorbeelden. Als je klaar bent met de pompoen kun je in de Hoeve de kelder betreden voor de speurtocht. Daar hebben we het aangekleed in spannende maar niet-enge Happy Halloweensfeer. Zo is het een soort Halloween voor beginners en uiterst geschikt voor de kleinere kinderen! Met de combinatie van uithollen en de speurtocht richten ze zich op kinderen van ongeveer 4-10 jaar oud.

We zijn nog volop aan het inrichten en opbouwen en hopen ergens in de tweede week van oktober van start te gaan. Houd de website en facebook in de gaten voor de exacte openingsdatum.

Meer info:  debrandevoortsehoeve.nl/pompoenen

Facebook: www.facebook.com/DeBrandevoortseHoeve

De Brandevoortse Hoeve
Medevoort 23, Helmond, Netherlands

+31 492 536 643

info@debrandevoortsehoeve.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.