Ponyrijden Patricia maakt thema van het jaarlijkse ponykamp bekend

Ponyrijden Patricia houdt dit jaar hun 23ste ponykamp en deze editie belooft een feestje te worden. De organisatie biedt kinderen uit de omgeving ieder jaar een leuke start van de zomervakantie. Kinderen van alle leeftijden, met of zonder paard rijvaardigheden, zijn welkom bij de Stiphoutse rijschool.

Dit jaar is het thema ‘Proud to be fout’, geïnspireerd door de foute feestjes, een begrip dat de radiozender Qmusic ooit in het leven riep. Foute feestjes draaien om klassieke hits met pakkende deuntjes die niet uit het hoofd te krijgen zijn, gepaard met felle opvallende outfits. Met nummers uit de jaren 50 tot heden en van vele genres is het concept moeilijk in één woord te beschrijven. Het belooft in ieder geval een gezellige week te worden. Veel ouders zullen jaloers zijn dat zij zelf niet mee mogen om van de geliefde klassiekers te genieten. Deelnemende kinderen worden aangemoedigd om in de klerenkast van hun ouders te duiken en de gekste hoedjes, panty’s en beenwarmers mee te nemen.

Aanmelden en het vinden van meer informatie over het ponykamp kan op de website van Ponyrijden Patricia. Geïnteresseerde zijn welkom bij de rijschool aan de Elsdonk om daar vragen te stellen en om de folder van het kamp mee te nemen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.