Pop-up drive-inrestaurant Schevelingen is een nieuw uniek concept in Helmond. Iedereen kent inmiddels tapperij-restaurant Schevelingen aan de Aarle-Rixtelseweg 107 te Helmond. Door de huidige maatregelen qua horeca rondom de coronacrisis moest er in de ogen van de twee jonge ondernemers Koen en Bart van Thiel wel wat nieuws gebeuren, dus bedachten ze aansluitend de Shakekeet en Winterkeet iets nieuws in Helmond, namelijk een pop-up drive in.

Tijdens mijn gesprek met hen werd er mij al verzocht om iets specifieks duidelijk te maken aan de lezers en de bezoekers: het was duidelijk geen  drive-inrestaurant die te vergelijken is met McDonalds of KFC. Ook de gerechten zijn niet te vergelijken. Ten eerste is dit een pop-up drive-in, die tijdelijk is totdat de horecabedrijven in Nederland weer open mogen. Bij Schevelingen hebben ze een geheel nieuw concept bedacht, men kan daar terecht voor een assortiment voorgerechten , soepen, volwaardige hoofdgerechten en desserts. ( de soepen kunnen koud of warm afgehaald worden en de hoofdgerechten kant en klaar als warm gerecht ) Heel belangrijk en onderscheidend is de beleving, de sfeervolle (kerst) versieringen en verlichting.

Nieuw concept

Dus kun je vanaf heden terecht bij Schevelingen, met je auto, scooter of fiets een keuze maken uit de diverse gerechten. De gehele opzet is uiteraard coronaproef. Beleef een fantastische tour door de pop-up drive-in en op het einde ontvang je je bestelling, waar je dan weer thuis verder van kunt genieten.

Alle gerechten die men bestelt, worden op de afhaallocatie in mooie bakjes gedaan en direct ingeseald zodat het eten warm en smakelijk blijft. Grote menukaarten aan de wanden bij de ingang en bij de wand voordat met de locatie binnenrijdt, tonen de gerechten die besteld kunnen worden. Zo kan men nog even controleren of alles (goed ) besteld is of dat er nog iets bij besteld moet worden.

De openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Voor meer informatie kan men bellen naar 0492 – 792444 of kijken op de site www.schevelingen.nl

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Avondfoto’s : Restaurant Schevelingen

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *