PostNL businesspoint sluit in juli

Het PostNL businesspoint, het postfiliaal voor bedrijven in Helmond, sluit op 12 juli de deuren. Het businesspoint is sinds 2017 gevestigd in Place for Bizz aan de Steenovenweg 5.

Bij de vestiging van het PostNL businesspoint zijn ook de postbussen van de Helmondse ondernemers ondergebracht. Het is nog niet bekendgemaakt aan de Helmondse ondernemers waar de postbussen zullen worden geplaatst na de sluiting aan de Steenovenweg. Dat gaat ongetwijfeld in de nabije toekomt nog gebeuren.

Het PostNL businesspoint was de laatste jaren al op verschillende adressen gevestigd: eerst op de Marshallstraat. Waarna het later een aantal jaren bij Berkers aan de Vossenbeemd was gevestigd. De laatste vier jaren was het tot ieders tevredenheid gevestigd in het pand Place for Bizz aan de Steenovenweg.

Door diverse ondernemers is nu geopperd dat PostNL de postbussen maar weer moeten verplaatsen naar de Marshallstraat waar voldoende parkeergelegenheid is en voldoende ruimte voor de containers met pakketten. Wat PostNL hierin gaat beslissen is vooralsnog niet bekend.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *