Prijzen voor Helmondse dansers DéDé Dance

Afgelopen zondag, 23 April, sleepten de vijf Démoteams van DéDé Dance vijfmaal een prijs binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event in Theater De Schalm in Veldhoven.

Zo’n honderd dansgroepen deden mee aan de danswedstrijd. Ze namen het tegen elkaar op in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury werden alle groepen beoordeeld op o.a. choreografie, techniek en presentatie. In deze teams dansten ook Helmonders Sarah van Vliet, Jesslin Tjong a Tjoe, Isa Koevermans, Julie Brouwers, Rosalie van der Ceelen, Isa Schuurmans, Jady Wilbers, Maud Melis, Bregje Schuurmans, Anne Schuurmans & Lieke van Stiphout mee.

Freestyle

Tijdens de wedstrijden deden vier teams van DéDé Dance mee in de categorie Freestyle. Zij wisten alle vier een prijs binnen te slepen. Daarnaast nam ook het Urban team D-Revolution deel aan de wedstrijden. Zij mochten voor de eerste keer meedansen op het hoogste niveau. Extra bijzonder was dat zij in deze nieuwe categorie ook nog een mooie tweede plaats binnen wisten te slepen. Een bijzondere prestatie dus.

Audities

Vóór de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de vijf Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hier aan mee en uiteindelijk bleven er vijf groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. Alle leerlingen komen uit de verschillende locaties van DéDé Dance en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen. Er is zelfs een trainingsweekend geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Wil je meer info over DéDé Dance of de Démoteams? Kijk dan op www.dededance.nl of bel met het hoofdkantoor in Veldhoven; 040-2544052.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *