Prins Carnaval bekend gemaakt bij de Olietrappers

De Annawijk heeft weer een prins carnaval, Michael d’n 1e. Zondagmiddag werd de nieuwe hoogheid feestelijk voorgesteld op het Elf-elf bal. Prins Michael, alias Michael van Ettro (38), zwaait aankomend carnavalsseizoen zijn scepter in het Olietrappersrijk.

Het Elf-elf bal zou eigenlijk al plaatsgevonden hebben op zaterdag 13 november, maar door het aanscherpen van de coronamaatregelen werd het evenement voor het tweede jaar op rij uitgesteld. Om het carnavalsgevoel niet dood te laten bloeden heeft de vereniging besloten om toch een prins uit te roepen. Dit gebeurde zondagmiddag dan ook volgens de richtlijnen in residentie buurthuis Sint Anna.

De 38-jarige van Ettro is geboren in Helmond en opgegroeid in de Helmondse binnenstad.
Michael heeft een zoon en woont samen met zijn vriendin Dieneke. De prins werkt in het dagelijks leven bij Senzer als allround machinist. In zijn vrije tijd gaat Michael graag een potje darten. Ook is hij een trouwe supporter van zijn clubje Ajax. Met respect voor alle maatregelen, gaat de vereniging ervanuit dat aankomend seizoen toch een aantal leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.