Prinsbekendmaking C.V. De Kluppels op d’n 11e van d’n 11e

Wie wordt de 62e prins van de Houtse Kluppels? Op zaterdagavond 11-11 trappen De Kluppels het nieuwe carnavalsseizoen af met de bekendmaking van de nieuwe Prins van het Kluppelrijk.

De avond wordt opgeleukt met live-optredens van Ferry de Lits en dj Dominic Graat. De deuren van hoftempel De Geseldonk gaan om 20.00 uur open. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Afscheid

Op de avond neemt de carnavalsvereniging ook afscheid van Prins Patrick d’n 1e en zijn vrouw Corine. Vanwege corona mocht hij de vereniging twee seizoenen voorgaan en zwaaide hij de scepter over het Kluppelrijk tijdens carnaval 2022 én carnaval 2023.

11 tips

In de aanloop naar de prinsbekendmaking publiceerden De Kluppels de afgelopen weken 11 tips. Deze tips zijn terug te vinden via https://www.kluppels.nl/2023/10/12/elf-tips-op-weg-naar-de-56e-prins-der-houtse-kluppels/.

Gokje?

Denk jij te weten wie de nieuwe Prins wordt? Waag dan nog snel gratis een gokje op de website van De Kluppels. Je maakt dan kans op vier toegangskaarten voor de tweede Show- & Zwetsavond op zaterdag 27 januari 2024.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *