Rabobank reikt cheque uit aan Bedrijventerreinen Helmond

Rabobank heeft namens Interpolis een cheques overhandigd van € 6.091,22 aan Frits Rutten, parkmanager bij Stichting Bedrijventerreinen Helmond. De bedrijventerreinen van de stichting Bedrijventerreinen Helmond hadden door collectieve beveiliging in 2020 minder schadeclaims. Als beloning en vanuit de resultaatparticipatie van Interpolis ontvingen zij deze mooie cheque uit handen van risicospecialist Verzekeren Peter van Melick. In totaal keerde Rabobank samen met Interpolis in de regio Oost-Brabant maar liefst € 65.962,47 uit.

 “Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om veiligheid op de bedrijventerreinen een nóg prominentere rol te geven”,aldus Frits Rutten.

Rabobank juicht toe dat bedrijven en ondernemersverenigingen collectief de handen ineenslaan om veilig ondernemen op bedrijventerreinen te verwezenlijken. Dit is ook beter voor de continuïteit van de gevestigde ondernemers. Minder risico op inbraak betekent ook minder risico op brand. De kans op schade wordt verkleind door een goede beveiliging en biedt een veiligere omgeving voor bedrijf en personeel. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de waarde van onroerend goed’, zo vertelt Peter van Melick.

Samenwerken aan veilig bedrijventerrein jaarlijks beloond

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Interpolis adviseert onder andere over het traject om een adequate collectieve beveiliging te realiseren. Bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein krijgen een keurmerk KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) en er worden fysieke maatregelen genomen als het plaatsen van camera’s, slagbomen, hekwerken, et cetera. Dit zorgt ervoor dat bedrijven minder last hebben van vandalisme, inbraak en brandschade op het bedrijventerrein.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.