Radiomaker Gerrit viert 700ste uitzending op Dit is Helmond Radio

700 uitzendingen van Back to my Roots heeft Gerrit Holsken erop zitten bij Dit is Helmond Radio. Heel wat radiojaren bij elkaar dus. Maar Gerrit zelf lacht dat weg. “Het voelt letterlijk alsof het niks is. Muziek zit in je genen. Je houdt ervan of je houdt er niet van.”

Gerrit maakt met veel plezier radio, dat is bij de crew van Dit is Helmond meer dan duidelijk. Er zijn maar heel weinig uitzendingen die Gerrit door welke omstandigheden dan ook heeft gemist. “In het verre verleden begon ik als radiopiraat. Maar toen ik een keer werd betrapt, voelde dat al snel niet meer veilig voor mij”, aldus Gerrit. In 2005 besloot hij zich aan te sluiten bij het toenmalige Stadsradio Helmond. “We hadden toen de studio in het gebouw van de Cirkel aan de Evertsenstraat in Helmond. Ik ben vanaf dat moment onder heel wat namen en op heel wat locaties actief geweest als radiomaker.”

Vereerd

Gerrit voelt zich enorm vereerd om mooie muziek te mogen draaien met zo’n fijne en professionele apparatuur: “Als je beseft waar we allemaal mee zijn begonnen en waarmee we vandaag de dag werken, dan mogen we in onze handen klappen. Het wordt elke keer alleen maar beter”, meent Gerrit. Hij denkt dan ook zeker niet aan stoppen. “Nee, ik hoop dat ik nog lang mag doorgaan. Werken met dit team bij Dit is Helmond en al die leuke collega’s, ik vind het werkelijk fantastisch.”

Vrijdag, tijdens zijn 700ste uitzending, werd Gerrit door de omroep verrast met een mooi bloemetje.

Back to my Roots, gepresenteerd door Gerrit Holsken, is elke vrijdag te beluisteren op Dit is Helmond Radio van 19.00 tot 20.00 uur. 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *