In het radioprogramma Nochi di Alegria op Omroep Helmond Radio, maandag 13 juli was jeugdburgemeester Noël Silalahi te gast. Presentatoren Giovanni en Jarmin Rollins spraken met hem over onder andere de jeugd in Helmond en de taken van een jeugdburgemeester.

Silalahi is jeugdburgemeester voor één jaar en combineert dit met werk in de supermarkt, het trainen van voetballers onder de 12 jaar. Ook is hij nog voorzitter van stichting Ain ni ain, waarmee hij probeert geld in te zamelen voor noodhulp aan de Molukken. Naast dit alles gaat hij aan de VU bestuurskunde  studeren. Nochi di Alegria is elke maandag te horen tussen 21.00 uur en 23.00 uur op Omroep Helmond Radio. Radiopodcast: Jeugdburgemeester Noël Silalahi is te beluisteren via ditisonzewijk.nlOmroep Helmond of Ether FM op 107.2 MHz en via de Kabel op 94.4 MHz.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *