In de Helmond Corona Update van dinsdag 21 april op Omroep Helmond Radio werd M’hamed Yahia van de LEVgroep geïnterviewd over het brengen van lunchpakketjes en het in contact brengen van eenzame ouderen met een belmaatje. 

De coronacrisis raakt ons allemaal en zeker onze ouderen. Een groot aantal van hen woont zelfstandig in de wijken en soms ook alleen. Dit maakt deze groep kwetsbaar, omdat zij net als iedereen aan huis gebonden zijn en ook geen bezoek meer ontvangen. Zij krijgen minder hulp en moeten meer zelf doen, dat maakt het extra zwaar!

Samen met een groot aantal andere Helmondse winkeliers slaat de LEVgroep de handen ineen en bieden een gratis Lunchpakket Extra aan.
Het pakket bestaat uit een heerlijke lunch en een belmaatje. De lunch wordt samengesteld door de winkeliers uit de eigen wijk (waar mogelijk). LEVgroep en de ondernemers van Hé Heistraat bezorgen het lunchpakket op 1 en 8 mei aan huis.

Aanmelden tot 24 april

Iedereen die een oudere kent die een Lunchpakket Extra verdient, kan deze aanmelden bij LEVgroep tot 24 april a.s. Ouderen mogen ook zichzelf aanmelden. Naam, adres en postcode kunnen via mail verstuurd worden aan aanmelden@levgroep.nl . Bellen kan ook naar (0492)598989.
Het Lunchpakket Extra wordt mogelijk gemaakt door de ondernemers van Hé Heistraat, Wijkmanagement Helmond en Winkelcentrum De Bus.
Zo steunen we samen onze Helmondse ouderen om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk door te komen.

Dat en nog veel meer tijdens de Helmond Corona Update op Omroep Helmond. De corona update is van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur te horen op Omroep Helmond Radio. De radio is te beluisteren via ditisonzewijk.nl Omroep Helmond of Ether FM op 107.2 MHz en via de Kabel op 94.4 MHz.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *