René Mioch ‘in’ Goeiemorgen Helmond

Op zaterdag 20 januari zal René Mioch zijn theatershow ‘Films en sterren in het theater’ toelichten in het radioprogramma Goeiemorgen Helmond. Dat gebeurt via een telefonisch interview met presentator Cor Koolen.

Al meer dan 35 jaar is René Mioch onze enige echte ‘Mr. Film’ en ‘Een ster onder de sterren’. Aan de hand van persoonlijke anekdotes geeft hij een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour, met bijzonder fragmenten uit interviews die hij had met grote namen uit de filmwereld (o.a. Meryl Streep, Julia Roberts, Bette Davis, Steven Spielberg, George Clooney, Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Johnny Depp, Brad Pitt en Will Smith).

René is heel open ten aanzien van zijn verhouding tot de sterren en gaat met liefde en passie in op vragen uit het publiek. Daarbij neemt hij geen blad voor de mond. Een avond met René staat garant voor entertainment en humor. Eén ding is duidelijk: nadat je de theatershow van Mioch hebt gezien, heeft Hollywood, met al haar sterren, geen geheimen meer voor jou.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *