Rijbewijskeuring senioren in wijkhuis de Geseldonk

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 31 mei en vervolgens eens per maand in wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44.

Voor informatie en een afspraak kunnen belangstellenden bellen naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 45,00, C/D/E € 60,00 en Taxipas € 55,00.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat mensen naar de keuring gaan dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en die is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

Daarvoor moeten vragen worden beantwoord en die moeten worden gestuurd met de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd zijn (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.